Zondag 17 september 2017

Posted by Nils Sannen op 10:32 - 17/09/2017

Allemaal straks terug op post om 14u30, weer een stralende dag, weer een chirodag! Speeclub en rakkers : pak je beste speelkledij mee! Toppers: kom met de fiets! Kerels : jullie leefweek begint! (info op jullie mail of de site) en aspiranten, geniet van jullie speciale dag!
GOESTING!

Leefweek kerels

Posted by Nils Sannen op 10:11 - 17/09/2017

Beste kerels en ouders,

Zoals jullie hopelijk al weten beginnen we nu zondag om 14u30 met onze leefweek. We starten met een gewone chiro zondag en blijven vanaf dan een week op de chiro. Het is niet verplicht een hele week te blijven en ook hobby s kunnen nog steeds uitgevoerd worden maar we zouden het wel leuk vinden dat diegene die komen zoveel mogelijk aanwezig zijn.
Wat neem ik mee? Veldbed, slaapzak, gamel, bestek, voldoende kleren, boekentas en boeken, eventueel fiets om naar school te gaan (wij kunnen geen vervoer regelen om iedereen naar school te voeren)
De leefweek zal 25 euro kosten dus gelieve dit ook zondag mee te nemen. De leefweek eindigt zaterdagochtend om 10u.

Wij kijken er alvast naar uit en tot zondag,

De kerelleiding,

Jannes en Glenn

Diefstal en vandalisme

Posted by Nils Sannen op 15:56 - 06/08/2017

Aan allen,

Sinds enkele weken wordt de Chiro belaagd door diefstallen en vandalisme. Er is een al een grote som cash gestolen, brandblussers leeggespoten en nu als laatste zaterdagnacht een raam vernield. Als leiding kunnen wij niet 24 op 24 en 7 op 7 aanwezig zijn op de Chiro. We betreuren dit dan ook ten zeerste dat individuen onze Chirowerking in gevaar proberen brengen. De politie is op de hoogte van alle gevallen en maken hier ook werk van. Mogen we aan jullie vragen als jullie iets zouden gezien hebben ons of de politie te contacteren en ook in de toekomst mee een oogje in het zeil te houden?
Tips naar de dader zijn natuurlijk zeer welkom!
Sharing is caring!

Met vriendelijke groeten,
Chirojongens Eversheim

De rest van het nieuws kan u bekijken in het nieuwsarchief